SHRA Malmös verksamhetsberättelse för verksamhetsåret 2018:
Vi började året med årsmötet för 2017 på Hakos lokaler Kantyxegatan Malmö.
Som vanligt mycket lite antal deltagare och inga sensationer. Ett beslut som togs var att göra en juniorsatsning.
SHRA Malmö var även i år repr. på Konferens Syd.
Under våren fortsatte vårt samarbete med SMF Staffanstorp. För vår del handlade det bara om att få till en körning på vägen bakom Willys.
Körningen ägde rum den 1 juni och blev inte riktigt vad vi väntat oss. Antalet (43) deltagare var lite och startförfarandet med tidtagning och gran fungerade inte. Detta låg dock inte på oss. Juniorerna var den stora behållningen. Fam Rudnert höll i juniorerna där Nellie o Justin Eriksson stod för körningen.
Nästa evenemang vi deltog i var firandet av vår nationaldag och Svenska flaggans dag i Trelleborg. Där var det åter våra juniorer (Felicia R) som visade upp sig denna gång tillsammans med Kvasthilda racing Caroline Strands Top Doorslammer/Pro Mod bil. En uppskattad tillställning som återkommer varje år liksom Staffanstorps körningen.
Planeringen för 50 års festen drog igång på mötet den 18 juni och då bestämdes även att vi ska delta på Motormässan i Malmö den 1-2 dec 2018.
Festen den 20 okt blev mycket lyckad. Bara positiva reaktioner. Omkring 70 personer kom och åt av denna verkligt god 2 rätters middag. Glädjande var att se våra duktiga juniorer där.
SHRAs monter på Motormässan var på en plats där vi syntes bra och besöktes av många men tyvärr blev det väldigt kallt var gång dörrarna öppnades. Dragplåstret var naturligtvis Old 51 men även den inlånade S/C Dragstern med en junior som förare och Felicas junior dragster är sevärdheter.
Året är slut och det blev 13 styrelsemöte. Ibland var vi inte beslutsfattande men det får vi ta. De aktiva i styrelsen har haft en del att stå i detta år och speciellt tänker jag på dom som kastade sig in i planeringen av 50 års festen och lyckades få till det så himla bra.
Vårt årsmöte för 2018 är lördagen den 9 febr 2019 på Hako Kantyxegatan 25 Malmö.
Conny Christiansson